BEL MAIL WHATSAPP

Een écht familiebedrijf

26 maart 2021

“Na ruim 30 jaar alleen te hebben gewerkt is het nu tijd dat ik een stapje terug doe.” Met die woorden kondigde Bert de Leeuw onlangs een nieuwe fase aan van zijn bedrijf: zoon Arjan komt vanaf komende maand in dienst. “Hij gaat het grootste gedeelte van de werkplaats doen, zodat ik me met de kleine werkzaamheden kan bezig houden.”

Arjan heeft ook een ruime ervaring in de autobranche; hij heeft 16 jaar bij Mercedes Baan Twente gewerkt als APK keurmeester, allround monteur, diagnosetechnicus en hybride-specialist. Uw auto is in goede handen bij het familiebedrijf; zij verrichten de meest voorkomende werkzaamheden en beschikken over moderne diagnosetesters. Ook voor bandenspannings-controlesystemen (TPMS). Alle apparatuur wordt meerdere keren per jaar geüpdatet. Airco service doet men met de nieuwe Dual service machine die voor meerdere gassen geschikt is. Bert de Leeuw is tevens ACtronics servicepunt voor het repareren en reviseren van auto-elektronica.

Maak kennis!
Kom eens langs voor een kennismaking of om een afspraak te maken. Autobedrijf Bert de Leeuw is gevestigd aan de Mekkelholtsweg 99 in Enschede. Bel met: 053-4357263, email: info@bertdeleeuw.nl of kijk op deze site.