BEL MAIL WHATSAPP

Onderhoud

Onderhoud voor elk merk

Milieu

Kent u ook het gevoel dat uw auto net iets lekkerder rijdt als hij net een onderhoudsbeurt heeft gehad? Alles is dan weer goed afgesteld. Hierdoor verbruikt de auto minder brandstof en is de uitstoot van schadelijke stoffen zo beperkt mogelijk. We kunnen gerust stellen dat een regelmatig door een deskundig autobedrijf onderhouden auto een bijdrage levert aan een beter milieu. Bij een bij BOVAG aangesloten bedrijf (zoals autobedrijf Bert de Leeuw) mag u daar zeker op rekenen. Immers, deze bedrijven moeten zelf ook voldoen aan alle wettelijke milieueisen. Dit is zelfs een onderdeel van de lidmaatschapseisen.

Veiligheid

Nog een reden om uw auto regelmatig te laten onderhouden is uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Een goed onderhouden auto is ook bij extreme weersomstandigheden veilig en betrouwbaar en levert daarom een bijdrage aan de verkeersveiligheid.

Storingsdiagnose

Wij hebben ook de beschikking over moderne diagnose apparatuur voor het uitlezen van storingcode`s en het resetten van service intervallen van de meeste auto`s.

Soorten onderhoud

Bepaalde zaken aan de auto kunt u prima zelf in de gaten houden en onderhouden, te denken valt aan bandenspanning, olie, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof en antivries. Voor verder deskundig onderhoud is het aan te raden om even bij Autobedrijf Bert de Leeuw langs te gaan. Behalve voor de veiligheid en het milieu is het ook voor u verstandig om in ieder geval één keer per jaar de auto langs te brengen voor onderhoud. Dat kan een hoop ellende en kosten voorkomen.

Bert de Leeuw kent onderstaande soorten onderhoud.

Kleine beurt

We controleren de auto op meer dan 10 punten. We verversen de motorolie, vervangen het olie- en interieurfilter en vullen de ruitensproeiervloeistof bij.

Grote beurt

We controleren de auto op meer dan 50 punten. We verversen de motorolie, vervangen het olie-, interieur- en luchtfilter, vullen ruitensproeier- en koelvloeistof bij en vervangen indien nodig de boogies.

Bandenwissel

Is het tijd voor de bandelwissel winter-zomer of zomer-winter dan willen we dat graag u doen. We controleren dan ook de banden op spanning, profieldiepte en slijtage. Indien nodig worden banden in overleg vervangen.

Vakantiebeurt

De auto die dagelijks trouw het woonwerk vervoer voor zijn rekening neemt is niet per definitie ook toegerust om de zware vakantierit tot een goed einde te brengen.

Winterbeurt

Je wilt in de winter ’s ochtends veilig en probleemloos naar je werk zonder irritaties en tijdverlies.

Airco onderhoud

In de hete zomer is verkoeling wel zo fijn. En in de winter wil je toch liever ook geen beslagen ramen. Laat daarom tijdig je airco onderhouden.