BEL MAIL WHATSAPP

Het Bedrijf

Autobedrijf Bert de Leeuw is een kleine garage in Enschede-Noord, een familiebedrijf waar vader Bert en zoon Arjan samen werken.

“Na ruim 30 jaar alleen te hebben gewerkt is het nu tijd dat ik een stapje terug doe.” Met die woorden kondigde Bert de Leeuw in 2021 een nieuwe fase aan van zijn bedrijf: zoon Arjan is vanaf april 2021 in dienst. “Hij gaat het grootste gedeelte van de werkplaats doen, zodat ik me met de kleine werkzaamheden kan bezig houden.”

Arjan heeft ook een ruime ervaring in de autobranche; hij heeft 16 jaar bij Mercedes Baan Twente gewerkt als APK keurmeester, allround monteur, diagnosetechnicus en hybride-specialist. Uw auto is in goede handen bij ons familiebedrijf; we verrichten de meest voorkomende werkzaamheden en beschikken over moderne diagnosetesters. Ook voor bandenspannings-controlesystemen (TPMS). Alle apparatuur wordt meerdere keren per jaar geüpdatet. Airco service doen we met de nieuwe Dual service machine die voor meerdere gassen geschikt is. Bert de Leeuw is tevens ACtronics servicepunt voor het repareren en reviseren van auto-elektronica.

Dat we klein zijn maakt dat we een direct contact met de mensen op de werkvloer hebben, de klant kan dan ook rustig binnenlopen.

We vinden ‘klantvriendelijkheid’ zeer belangrijk. Zo ervaren wij dat ook en hopelijk u ook als u eens langs komt.

We zijn aangesloten bij de BOVAG en een RDW-erkend bedrijf.