BEL MAIL WHATSAPP

Over

img-20160910-wa0010Autobedrijf Bert de Leeuw is een klein garagebedrijf in Enschede-Noord. Het personeel bestaat uit de eigenaar en een medewerker. Dat we klein zijn biedt een aantal voordelen voor de klant: Direct contact met de mensen op de werkvloer, de klant kan ook rustig binnenlopen. Klein zijn betekend ook dat we ‘klantvriendelijkheid’ zeer belangrijk vinden. Zo ervaren wij dat ook en hopelijk U ook als U eens langs komt. Van belang is ook dat ons uurtarief sterk concurrend is. Dat kan omdat er geen receptioniste , geen magazijnchef en geen administrateur in het uurtarief verwerkt is. Een niet onbelangrijk voordeel wanneer een reparatie meer uren vergt. Ook overleggen wij trouwens eerst wat er gerepareerd dient te worden en wat de financiele consequenties daarvan zijn.
Naast het repareren doen we nog veel meer. De bekende en noodzakelijke APK keuring, schadeherstelwerkzaamheden, het regelen van verzekeringszaken, het eventueel beschikbaar stellen van een leenauto. Maar ook een speciale uitlaatservice, remreparatie, koppelingrevisie, het monteren en balanceren van banden etc… Tevens leveren wij lichtmetalen velgen, stalen velgen, winterbanden, audioapparatuur, navigatiesystemen en carkits. Ook hierbij geld Sterk in elk Merk.

We hebben ook de beschikking over moderne diagnose apparatuur voor het uitlezen van storingcode`s en het resetten van service intervallen van de meeste auto`s, alsook volledige Airco service met geavanceerde apparatuur.

Komt U eens langs, om kennis te maken, zien wat we doen of voor het direct laten uitvoeren van een kleine reparatie of een Quick Service.

Omvangrijkere reparaties worden op afspraak gedaan.